HTML

Friss topikok

Csütörtökön kezdődik a négynapos zenei őrület Zamárdiban

2008.07.09. 09:43 bellini

Csütörtökön veszi kezdetét Zamárdiban a második alkalommal megrendezett Balaton Sound Fesztivál, amelynek programjában számos külföldi világsztár is szerepel. A tavalyi rendezvény 32 ezres látogatószáma után az idén ennek másfélszeresére számítanak a szervezők - mondta Vető Viktória sajtófőnök az MTI-nek. A négynapos Balaton-parti fesztivál tavaly sikerrel mutatkozott be a nagyközönségnek, így ha lehet, az idei esztendőre még erősebb mezőnyt "raktak össze" a szervezők. A fesztivál egyik húzóneve az angol Fatboy Slim, akit az elektronikus zene magyar kedvelői bizony évek óta "követelnek". Szintén a nagyszínpad egyik fő szenzációja lesz a brit Massive Attack, amely sokak szerint a legjobb trip-hop banda.

Ugyancsak a fesztivál vendége lesz a holland Armin Van Buuren, akit 2007-ben a világ legtekintélyesebb magazinjai az év DJ-jének választottak, valamint David Guetta, akit ugyancsak a világ elsőszámú kedvencei között jegyeznek.

A 2007-es, betegség miatt elmaradt fellépést az idén pótolja az ibizai Café del Mar rezidens lemezlovasa, José Padilla, aki tavaly személyesen hívta fel a szervezőket és tett ígéretet az idei visszatérésre.

MTI

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar koncert buli rendezvény fesztívál énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr69560017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása