HTML

Friss topikok

Drew Barrymore és Justin Long szakított

2008.07.08. 10:43 bellini

Szakított a hollywoodi színésznő Drew Barrymore és barátja Justin Long, adta hírül a People magazinnak a színésznő szóvivője. A pár tavaly augusztus óta volt együtt.

Drew Barrymore és barátja, Justin Long szakítottak. A hírt a színésznő szóvivője közölte a People magazinnal. A pár tavaly augusztustól járt együtt, kapcsolatuk olyannyira szoros volt, hogy még a Hálaadás napját is Long szüleivel közösen ünnepelték.

A Charlie angyalai című film sztárja és Long játszottak már együtt a He's Just Not That Into You című filmalkotásban. A 33 éves színésznő és a 30 éves Long az utóbbi hónapokban elválaszthatatlanok voltak.

Long Oprah Winfrey showjában igencsak elismerő szavakkal illette a színésznőt: "Ő a könyörületesebb személy, akivel valaha találkoztam".

Barrymore és Long nemrég ünnepelte Long születésnapját Michiganben, ahol mindkettőjüknek forgatása volt.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka színész sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr53558460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása