HTML

Friss topikok

Keleti Andrea is megküzd a Kékszalagért

2008.07.07. 14:26 bellini

Keleti Andrea, az ország kedvenc táncosa vízre szállt. Andrea a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL Fesztivál egyik celeb indulójaként erősíti majd a Nautic csapat hajójának legénységét. A Szombat esti láz győztes táncosa most a Kékszalagon szeretné bizonyítani, elkötelezett híve ennek a különlegesen szép sportágnak.

„Kislány korom óta imádom a Balatont. Tizenéves voltam, amikor apukámmal először Kenesén vitorláztunk. Hihetetlen várakozással léptem a fedélzetre, ám akkora viharba keveredtünk, hogy az elkövetkezendő tíz évben nem nagyon merészkedtem vitorlás közelébe. A barátaim azonban pár évvel ezelőtt szerveztek egy közös kirándulást a Balatonon, arra nem tudtam nemet mondani. Azóta pedig megszállott rajongója vagyok ennek a csodálatos sportnak.”

Keleti Andreát férje, Kovács Zoltán is elkísérte az első felkészítő edzésre. Láng Péter, a Vega Yacht oktatója rövid elméleti képzés után egy gyors és kényelmes családi hajón, a Balaton 295-ös típusú vitorláson folytatta az oktatást. A táncos pár a nap végére már magabiztosan kormányozta a Balaton széria legújabb fejlesztésű hajóját.

„Úgy éreztük magukat, mintha milliárdosként Miamiban vitorláznának a nyílt óceánon” – kacagott össze Andi és Zoli.

Keleti Andrea az egyik Nautic csapat tagjaként július 18-án 9.00 órakor rajtol el Balatonfüredről a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL Fesztivál mezőnyében.

Idén negyvenedik alkalommal rajtol el a legismertebb és legnagyobb hazai vitorlásverseny mezőnye, a T-Mobile Nagydíj 40. Kékszalag MOL Fesztiválon. A július 17. és 20. között megrendezésre kerülő regattán a legmodernebb hajók és a hagyományos felépítésű vitorlások versenyezhetnek egymás ellen, hogy elhódítsák a Balaton legirigyeltebb vitorlás-trófeáját, a Kékszalagot. A gyerekek is összemérhetik tudásukat és rátermettségüket, egy nappal a nagy verseny előtt, 17-én a Kékpántlikán.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény celeb magyar bulvár pletyka rendezvény sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84557269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása