HTML

Friss topikok

Folytatódik az ingyenes koleszterinszűrés Budapesten

2008.07.04. 11:14 bellini

A Magyar Szív Egyesület ingyenes koleszterinszűrő akciója - a Flora pro.activ, a Magyar Vöröskereszt támogatásával – már eddig is sokakat ösztönzött arra, hogy első lépésként a magas koleszterinszint szűrésével tegyenek valamit egészségükért. Az akció tovább folytatódik, júliusban immáron új helyszíneken várják a szűrésre jelentkezőket.

 

A hazai lakosság köréből egyre többen vannak tisztában azzal, hogy a magas koleszterinszint a szív- és érrendszeri megbetegedések első számú rizikófaktora, s hogy a magas koleszterinszint hatékonyan csökkenthető életmódunk, táplálkozásunk átalakításával, akár a kettő kombinációjával. Sajnos azonban a magyar lakosság átlagos koleszterintudása és az egészségtudatos életmód ismereteinek birtoklása még nem közelíti meg az ideális mértéket. Ezért is folytatódik most a tavaly kezdődött, komoly eredményeket hozó koleszterinkampány, s a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzését célzó ingyenes koleszterinszűrés az alábbi helyszíneken és időpontokban:

 

Július 3.      Moszkva tér kamion 14.30-18.00

Július 4.      Pólus Center (XV. Szentmihályi út 131.) parkoló 13-17 óráig

Július 14.    LRI (XVIII. Ferihegy I. „A” porta)  8-14 óráig   

Július 16.    Erste Bank (XIII. Népfürdő u. 24-26.) 9-15-ig

Július 24.    BKV Székház (VII. Akácfa u. 15.) benn 7-13 óráig    

 

Ne feledjék: a megelőzés, a folyamatos szűrés generációk életét mentheti meg, egészségtudatos magatartással, kiegyensúlyozott táplálkozással, rendszeres testmozgással sokat tehetünk a magas koleszterinszint csökkentéséért.

Szólj hozzá!

Címkék: hír egészség életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr68552732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása