HTML

Friss topikok

Shannen Doherty is visszatérhet a Beverly Hills 90210 spin-offban

2008.07.03. 15:04 bellini

Már jó ideje lehet hallani arról, hogy filmre viszik a 90-es évek egyik legsikeresebb sorozatát a Beverly Hills 90210-et, az egykori sorozatban szereplő színészek néhánya már beleegyezett a szereplésbe.

Shannen Doherty tárgyalásokat folytat a Beverly Hills 90210 spin-off-jának készítőivel. A 37 éves színésznő nemrég tárgyalt a sorozat készítőivel egy esetleges visszatérésről. Doherty azonban egyelőre nem mondott határozott igent a szerepre, először a forgatókönyvre kíváncsi. Mindezek mellett a színésznő a szereplés árát is igencsak felvitte.

Shannen két egykori kollégája is igent mondott az új sorozatra, Tori Spelling és Jennie Garth már beleegyeztek abba, hogy visszatérjenek egykori szerepükben, Luke Perry, aki Dyland játszotta, nem volt hajlandó tárgyalni a sorozat készítőivel, mondván, egyáltalán nem érdekli az új lehetőség.

Shannen Doherty 1994-ben hagyta ott a sorozatot, miután azért dobták ki, mert folyamatos összetűzésekbe keveredett kollégáival.

Szólj hozzá!

Címkék: film celeb bulvár pletyka hír sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr91551444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása