HTML

Friss topikok

Jön a Jóbarátok moziváltozata

2008.07.03. 10:59 bellini

Az elkövetkezendő 18 hónapban Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow és David Schwimmer ismét vászonra viszi a Jóbarátokat, ezúttal a mozivásznon.

Ismét találkozhatunk a Jóbarátok szereplőivel, ezúttal azonban nem sorozatban, hanem a mozivásznon, ugyanis a szereplőket annyira megihlette a Sex és New York moziváltozata, hogy úgy döntöttek ők is megcsinálják egykori sikersorozatuk filmváltozatát.

A Daily Mail értesülései szerint eddig mindegyik szereplő benne volt a folytatásban, kivéve Jennifer Anistont, most azonban a színésznő is meggondolta magát és beleegyezett a forgatásba, melyet a Warner Bros rendez majd.

A források szerint Jennifer Aniston és barátnője Courtney Cox már beszéltek arról, hogy mit is szeretnének kihozni a Jóbarátok filmből. Az alkotók szerint a Jóbarátok filmváltozata abszolút siker lenne, hiszen a Sex és New York is 300 millió dollárt hozott a kasszába.

A Jóbarátok sorozat befejezte után a hat színész nem vált köddé, mindegyik a média világában maradt, de legfőképpen Jennifer Aniston, hiszen ő lett a leghíresebb a sorozatból, köszönhetően Brad Pittel való házasságának is.

Rachel karakterének megformálója azóta leginkább romantikus komédiákban játszott, hiszen rá ezek a szerepek találnak. Brad Pittel való szakítása után Vince Vaughnnal járt, legújabb partnere a zenész John Mayer.

Courtney Cox, aki a sorozatban a neurotikus Monicát játszotta ismét egy tv sorozatban találta meg a helyét, a Dirt című sitcomban egy médiamogult alakít.

Lisa Kudrow, aki Phoebeként mulattatta a sorozat rajongóit, leginkább független költségvetésű filmekben szerepelt.

Matt Le Blanc a sorozat után önálló sorozatot kapott, Joey névvel, azonban a sitcom nem bizonyult sikeresnek, pár évad után leálltak a forgatásával.

David Schwimmer, aka Ross, rendezőként keresi kenyerét, jelenleg a Run Fatboy Run című filmalkotást rendezi. Matthew Perry pedig szintén kisebb nagyobb szerepekben, leginkább komédiákban tűnt fel.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film hír sorozatok sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr67550866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása