HTML

Friss topikok

Heath Ledger Post Mortem Oscart kaphat

2008.07.03. 17:31 bellini

Pár évvel ezelőtt Oscar díjra jelölték Heath Ledger színészt, A túl a barátságon című film szerepéért, akkor azonban nem kapta meg, jövőben azonban Oscar díjat kaphat, a The Dark Knightban nyújtott szerepléséért.

2009-ben postum Oscar díjat kaphat Heath Ledger, akit egyszer már jelöltek Oscar díjra, akkor azonban nem volt a szerencsések között. Most azonban neki ítélhetik a The Dark Knight filmben nyújtott alakításáért.

Heath Ledger filmbeli partnerei szerint is az egykori színész érdemelné ki a neves díjat. Ledger Joker szerepét játszotta a The Dark Knight alkotásban, igencsak meggyőzően.

Gary Oldman, Gordon felügyelő alakítója a filmben, a következőket nyilatkozta: "Az akadémiának szokása elfeledkezni az ilyen jellegű filmekről, de az alakítása annyira jó, hogy nehéz lesz nem figyelembe venni."

Heath Ledger rendkívüli erőfeszítéseket tett, azért, hogy megfelelően el tudja játszani Joker szerepét. A színész még a hasbeszélők beszédét is tanulmányozta.

Ledger postum Oscar díja nem lenne meglepetés, hiszen 1976-ban Peter Finch is megkapta a díjat a Network című filmben nyújtott alakításáért, noha pár hónappal a díj átadása előtt elhunyt.

Szólj hozzá!

Címkék: film bulvár pletyka színész hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr69551724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása