HTML

Friss topikok

Gáspár Laci a Madách Színház új musicaljének egyik főszerepét alakítja

2008.07.03. 10:22 bellini

Gáspár Laci remekül érzi magát élete első színházi szerepében. A Madách Színházban május 30-án mutatták be a legújabb sikervárományos musicalt, a József és a színes, szélesvásznú álomkabát-ot. Az énekes a darab egyik főszereplőjét, a rockkirály Fáraót alakítja.

 

Hatalmas lehetőség ez az énekes számára. Korábban a Fáraó szerepében olyan nagyágyúk tűntek fel, mint Vikidál Gyula és Komár László. A Madách Színház igazgatója, Szirtes Tamás elmondta, hogy mindenképpen olyan művészt szerettek volna találni erre a szerepre, akinek nem csak a színpadi megjelenése, hanem a hangja is fantasztikus. Laciban pedig egyértelműen mindkettőre rátaláltak. Az énekes hivatalos válogatáson vett részt, ahol többek között őt is kiválasztotta a döntő bizottság

 

Gáspár Laci nagyon komolyan veszi az új feladatot, szinte egy alkalommal sem hiányzott a próbákról. Persze még mindig nagyon izgul, hiszen ugyan színházi tapasztalatai eddig még egyáltalán nem voltak, de ugyanolyan nagy kihívásnak tekinti, mint a Megasztárt, és érzései is hasonlóak. Véleménye szerint ez egy lehetőség arra, hogy másban is kipróbálja magát, és rajongói újabb oldaláról ismerhessék meg.

 

A világhírű Andrew Lloyd Webber-musicalt több szereposztásban játszák. Gáspár Laci váltótársa a József és a színes, szélesvásznú álomkabát-ban Gesztesi Károly, valamint Posta Victor lesz.

 

„Nagyon más ez, mint amit eddig csináltam. Annak ellenére, hogy másodpercről másodpercre, centiről centire megírják, hogy mit, mikor és hogyan kell csinálnom, mégis bele kell vinnem az egyéniségemet, hiszen csak úgy él a szerep. Eleinte borzasztó furcsa volt, hogy 25 emberhez kell nagyon szigorúan alkalmazkodnom, hiszen ha egy végszót elrontok, ha egy picit arréb lépek, máshogy csinálom, akkor borulhat sok ember munkája. Nem lehet téveszteni, nagyon kell figyelni. Ez azonban most már nem nehézség, gyorsan megszoktam, ami annak is köszönhető, hogy remek színészekkel dolgozhatok, akiknek nagyon hálás vagyok azért hogy segítenek és egyenrangú kollégaként kezelnek.”

 

Lacinak nyáron lesz egy kis pihenője, de szeptembertől újra színpadra áll, hogy eljátssza a közönség egyik nagy kedvencét, a rockkirály Fáraót.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar énekes hír sztár musical

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr96550801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása