HTML

Friss topikok

Fagyit nyalogatnak a római állatkert lakói

2008.07.03. 10:15 bellini

Az elmúlt 20 év legmelegebb nyarát éljük, a Római Állatkert dolgozói igencsak ötletesen oldották meg az állatkert állatainak lehűtését: fagylalttal kedveskednek nekik.

Olaszország fővárosa az elmúlt 20 év legmelegebb időszakát éli át, de nemcsak az ember szenved a nagy melegtől, hanem az állatok is, még azok is amelyek a trópusi éghajlatról származnak.

A Római Állatkert dolgozói ötletesen oldották meg az állatok hűtését: különböző gyümölcsfagylaltokkal kedveskednek nekik. A torkosabb állatoknak, mint például a barnamedve, fagyasztót halat adnak.


Az állatgondozok elmondták, hogy a nyalánkságok nem ártanak az állatoknak. És hogy az állatok megfelelő ellátásban részesüljenek a nyár folyamán a dolgozok túlóráznak, azért, hogy az ott lakóknak biztosítani tudják a megfelelő árnyékot és friss vizet.

A gondozok munkájába a római iskolások is bekapcsolódtak.

Szólj hozzá!

Címkék: nyár állatok érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86550789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása