HTML

Friss topikok

UB40 - TwentyFourSeven

2008.07.02. 15:16 bellini

A UB40 vadonatúj albuma TwentyFourSeven címmel július 1-én jelent meg világszerte, így Magyarországon is!
Minden idők legsikeresebb reggae zenekara 1978-ban alakult Birminghamben és mindezidáig 70 millió albumot adtak el világszerte. Első koncertjüket 1979-ben adták és rövidesen egész Angliában híresek lettek. Ezt követően 1981-től a zenekar folyamatosan jelentette meg albumait, és dalaik folyamatosan a slágerlisták élvonalában voltak megtalálhatóak. Olyan örökzöldek fűződnek a nevükhöz, mint a “One In Ten”, a “Many Rivers To Cross”, a “Cherry Oh Baby”, az “If It Happens Again”, az “I Got You Babe”, a “Don’t Break My Heart”, a “Rat In Mi Kitchen”, a “Homely Girl”, a “Kingston Town”, a “Higher Ground”, a “Red Red Wine” és a “Can’t Help Falling In Love”.
A UB40 legfrissebb „TwentyFourSeven” című albumára 17 új dal került fel, melyek mindegyike hamisítatlan reggae stílusban íródott.

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr4549748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása