HTML

Friss topikok

Shakira a Live Nationnal tárgyal

2008.07.02. 14:39 bellini

A kolumbiai énekesnő, Shakira egy 70 millió dolláros szerződés aláírásáról tárgyal a Live Nationnal, mely a világ legnagyobb koncertszervező cége, adja hírül a New York Post.

A New York Post értesülései szerint a szerződés magába foglalná promóciós termékek előállítását, az énekesnő felvételeinek támogatását és turnéinak lebonyolítását.

Shakira és a Live Nation 10 hónappal ezelőtt kezdte meg a tárgyalásokat.

Más részből Shakira szerződése, melyet az Epic Records-al kötött kötelezi az éneksnőt arra, hogy egy újabb angol nyelvű albumot jelentessen meg. Az új korong 2009 tavaszán kerülne a boltok polcaira.

Ezek mellet az Epic Recordsnak tervében van egy Shakira dalait tartalmazó vállogatáslemez megjelentetése.

A Live Nation egyelőre nem kívánta kommentálni a Shakirával folytatott tárgyalásokat. A zene élet nagyjai közül olyan neves énekesek és együttesek kötöttek szerződést a Live National, mint Madonna, Jay-Z és a U2.

A Hips Don't Lie című dal énekesnője karrierje során két Grammy díjat nyert, nemrég pedig megalapította saját alapítványát, mellyel a kolumbiai gyerekeket támogatja.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78549684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása