HTML

Friss topikok

Angelina Jolie még mindig nem szült

2008.07.02. 11:06 bellini

Annak ellenére, hogy tegnap több francia lap arról írt, hogy Angelina Jolie megszülte ikreit, a színésznő mégsem hozta világra gyermekeit, de már kórházban fekszik.

Tegnap attól volt hangos a bulvársajtó, hogy Angelin Jolie világra hozta ikreit, azonban a hír mégsem bizonyult igaznak, ugyanis a színésznő még nem szült, de már a Nisa-i szülészeten fekszik, így minden percben életet adhat gyermekinek.

A színésznő szóvivője a sajtónak elmondta, hogy a Angelina kitűnő egészségnek örvend, és nagyon boldog, azonban mást nem volt hajlandó elmondani a terhességgel kapcsolatban.

Több francia újság arról cikkezett kedden, hogy a 33 éves színésznő hétfőn került a Santa Maria szülészeti osztályára. Ugyancsak tegnap a Closer magazinra hivatkozva a purepeople.com internetes magazin arról számolt be, hogy megszülettek Jolie és Pitt ikrei.

Angelina Jolie és Brad Pitt április vége óta tartózkodik Franciaországban, Miravalban. Májusban a színésznő bejelentette, hogy ikereket vár. Ez lesz a pár ötödik és hatodik gyereke.  A Jolie-Pitt párosnak van még három örökbefogadott gyermeke, a vietnami Pax Thien, a kambodzsai Madoxx és az etióp származású Zahara, valamint egy saját biológiai gyermeke, Shiloh, aki most két éves.

A pár közeli ismerősei szerint Angelina azért döntött úgy, hogy Franciaországban hozza világra ikreit, hogy ezzel emléket állítson fel francia származású nagymamájának és édesanyjának.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr88549314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása