HTML

Friss topikok

Nicole Kidman zene mellett szül

2008.07.01. 11:19 bellini

Ki ne irigyelné a sztárokat ? Sokszor úgy tűnik, hogy a Föld is csak körülöttük forog, minden vágyuk teljesülhet. Ez alól a leendő hollywoodi sztár, Nicole Kidman sem kivétel.

Nicole Kidman hamarosan megszüli első gyerekét, a szülés körüli részleteket azonban mintapontossággal elrendezte. A színésznő saját szobát bérelt egy Nashville-i kórházban, ahol természetesen úton, zene mellett fogja világra hozni első gyerekét.

Az Oscar díjas, 41 éves színésznő, aki 2006-ban ment hozzá a country énekes Keith Urbanhoz, több CD-nyi zenét válogatott össze szülésére, a zenék között férje dalai is szerepelnek, azonban a kedvence mégis az ír zenész Sir James Galway.

"Nicole több CD-nyi zenét összeválogatott, melyeket vajúdása során hallgat majd. Mindig is szerette James Galway dalait, leginkább klasszikus albumait." - nyilatkozta egy énekesnőhöz álló személy. A 68 éves Sir James generációja legtehetségesebb fuvolása.

Nicole Kidmannek van már két örökbefogadott fia, a 14 éves Isabella, és a 12 éves Connor, akiket még Tom Cruise-al közösen fogadtak örökbe.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr41547518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása