HTML

Friss topikok

Angelina Jolienak ikrei születtek

2008.07.01. 14:59 bellini

Angelina Jolie hollywoodi színésznő ikreknek adott életet kedden egy franciaországi kórházban, adta hírül a pár egyik közeli barátja a francia purepeople.com magazinnak.

Ha a hír igaz akkor megszülettek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei Franciaországban. A hírt egy francia bulvár internetes oldal közölte, a pár egyik ismerősére hivatkozva.

A purepeople.com szerint, aki a Closer magazin forrásaira hagyatkozik Angelina Jolie kedden adott életet ikreinek. A színésznő májusban jelentette be, hogy ikreket hord a szíve alatt, s ezzel mintegy véget vetett a sajtó spekulációinak.

Az ikrek az ötödik, valamint a hatodik gyermekei lesznek Angelina Jolienak és szintén színész férjének, Brad Pittnek. A Jolie-Pitt párosnak van még három örökbefogadott gyermeke, a vietnami Pax Thien, a kambodzsai Madoxx és az etióp származású Zahara, valamint egy saját biológiai gyermeke, Shiloh, aki most két éves.

A pár közeli ismerősei szerint Angelina azért döntött úgy, hogy Franciaországban hozza világra ikreit, hogy ezzel emléket állítson fel francia származású nagymamájának és édesanyjának.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82548097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása