HTML

Friss topikok

Timbaland Aruba-n ünnepelte házasságát

2008.06.24. 10:19 bellini

A zenei producer és énekes Timbaland Aruba-n ünnepelt közeli barátaival és családtagjaival, annak tiszteletére, hogy elvette barátnőjét Monique Idlettet.

Megnősült a zenei világ jelenleg legsikeresebb zeneszerzője Timbaland. A menyegzőt Aruba-ban tartották, ahol a több száz meghívott között ott volt Missy Elliott és Kerri Hilson is.

A People magazin szerint a ceremóniára Aruba sziget fővárosában került sor Oranjestad-ban. A 37 éves Timbaland és 33 éves felesége két és fél éve vannak együtt, kapcsolatukból egy kislányuk is született, Reign.

Ezen kívül Idlettnek van még két gyereke előző kapcsolatából.

Június 10-én Timbaland és Idlett civil házasságot között melyen csak a szűk család volt jelen, és melyet Virginia Beach-en, Virginia-ban tartottak.

Timothy Z. Mosley, ismertebb nevén Timbaland, olyan neves zenészekkel dolgozott együtt az utóbbi pár évben, mint Nelly Furtado, Justin Timberlake vagy Madonna.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka sztár énekesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57536516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása