HTML

Friss topikok

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi kitűzte az esküvő napját

2008.06.24. 09:26 bellini

Ellen DeGeneres humorista, színésznő és élettársa, az ugyancsak színésznő Portia de Rossi kitűzték esküvőjük napját, azt azonban nem árulták el, hogy ez mikor is lesz pontosan.

Múlt héten a kaliforniai Legfelsőbb Bíróság jóváhagyta az azonos neműek házasságát, így mostantól a homoszexuális párok is egybekelhetnek, méghozzá hivatalosan.

Ellen DeGeneres pedig egyike azoknak a sztároknak akik megteszik az első lépést. A leszbikus színésznő bevallotta, hogy megajándékozta barátnőjét egy rózsaszínű gyémánt gyűrűvel. "Az esküvő napját is kitűztük" - tette hozzá a híresség, aki már vezette egyszer az Oscar díjátadót.

A színésző nem akarta elárulni az esküvő napját, de arról biztosította rajongóit, hogy a felvételeket megnézhetik majd a talk-showjában.

"Az esküvő szervezése igencsak stresszes feladat. Egy őrület. A kertészemet is meghívtam." - nyilatkozta a People magazinnak DeGeneres.
 
DeGeneres és De Rossi 2004-ben találkozott először, amikor De Rossi az Arrested Development című sorozatban játszott. DeGeneres az egész világot meglepte 1997-ben, amikor Oprah Winfrey showjában bejelentette, hogy leszbikus.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12536432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása