HTML

Friss topikok

A Logan-t sem kerülte el az arcfelvarrás

2008.06.23. 15:16 bellini

Július 1-én új külsővel kerül piacra a Logan, miután a Dacia gyártó úgy gondolta, hogy ideje felvarrni a márka arcát, ezzel azt remélve, hogy jobban teljesít az eladásokban.

Felvarrták a Dacia Logan arcát, a gyártó július 1-től dobja piacra a most már Sandero modellhez hasonlító autót. A Logan MVC arcfelvarrására 2009-ben kerül sor, adja hírül a Dacia képviselete.

"A Logan megmutatta, hogy egy megbízható autó, azonban, mint minden más modell amit nem változtatnak több éven keresztül, változtatásokra van szüksége. A Logan Sedan arcfelvarrására az év második felében kerül sor." - nyilatkozta Jacques Daniel a Dacia, Renault és Nissan romániai képviselőjének igazgatója.

A Dacia közleményében arról nem beszélt, hogy az új változat drágább lesz a réginél.

A Renault négy év alatt (2004-2008) csaknem egy millió darab Logan autót értékesített világszerte Dacia és Renault név alatt. Tavaly Romániában csaknem 100.000 darab gépjárművet értékesítettek a Logan modellből, ezt követte Oroszország és Franciaország, ahol 68.000, valamint 32.000 autót adtak el.

Szólj hozzá!

Címkék: hír autó business

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr10535326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása