HTML

Friss topikok

LOLA DUPLÁZOTT A BRAVO OTTO DÍJKIOSZTÓN!

2008.06.12. 10:52 bellini

Még nem volt soha arra példa, hogy 3 egymást követõ évben ugyanaz az elõadó nyerjen BRAVO Otto díjat.

Lola idén eddig minden díjat megnyert, amelyre jelölték, így a siker most sem maradhatott el. A BRAVO idén tizenhatodik alkalommal adta át a BRAVO Otto díjat, és a zenei elismerés történetében még nem történt olyan, hogy valaki három egymást követõ évben "Az év énekesnõje" legyen, de Lolának ez is sikerült, ráadásul idén még duplázott, sõt triplázhatott is. A hétvégi díjátadón "A legjobb nõi elõadó" és "Az év lemeze" kategóriában is átvehette az arany indiánt.

...és még nincs vége. Bár idén Lola nem lett jelölve a VIVA Cometen, egy hatalmas táncshowval készül elkápráztatni a szakmát és a rajongóit. Ezt garantálja az is, hogy idei bevonuló ruháját ismét Makány Márta tervezte külön Lola számára. S hogy az este során Lola igazán fitt és kirobbanó formában legyen, a felkészülés során Katus Attila nyújt neki segítséget.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény celeb magyar rendezvény sztár énekesnő díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr90516132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása