HTML

Friss topikok

Jessica Albanak kislánya született

2008.06.09. 11:53 bellini

Jessica Alba, aki három héttel ezelőtt ment férjhez barátjához, a rendező Cash Warrenhez, megszülte első gyermekét, egy kislányt, adja hírül az amerikai bulvársajtó.

2007 decemberében a színésznő szóvivője arról adott hírt, hogy Jessica Alba és barátja, Cash Warren első közös gyereküket várják. Ugyancsak tavaly a színésznő bejelentette, hogy eljegyezte magát barátjával.

A 27 éves Jessica Alba a Fantasztikus 4-es film forgatásán ismerte meg a 29 éves Warrent. Azóta egy párt alkotnak, sőt 2008 május 19-én titokban örök hűséget fogadtak egymásnak.

A US Weekly magazin szerint Jessica múlt hét végén adott életet kislányának a Los Angeles-i Medical Cedars-Sinai korházban. A Sin City sztárját 2007-ben a világ legszexisebb nőjének kiáltotta az FHM magazin olvasóközönsége.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír sztár színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr86510934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása