HTML

Friss topikok

A fővárosban csobban hétvégén a Danubius

2008.06.04. 17:12 bellini

A 10 éves Danubius Karaván 2008-ban az olimpia előtt tisztelegve országjáró zenés roadshow-t szervez június végéig. A reggeltől estig tartó eseményt idén 6 nagyvárosban rendezik meg és a koncertek mellett további programokra és meglepetésekre is számíthat a közönség. A karaván június 7-én Budapestre, a Dagály strandra érkezik.

A Danubius Karaván a legelsőként elindított roadshow Magyarországon, 10 éve az egyik legtöbb látogatót vonzó országos eseménysorozat. Az olimpia évében a Karaván olyan helyszínekre látogat majd el, ahonnan 1-1 Olimpikonunk származik.

Az olimpiai karaván június 7-én, szombaton Budapestre érkezik, ahol a Dagály strandon délután 15.00-tól este 21.00-ig fantasztikus programokkal várják az érdeklődőket. Az egésznapos programon a műsorok és a játékok között 16.00-tól találkozhatnak neves olimpikonjainkkal is: ott lesz Kovács Antal olimpiai cselgáncsozó, valamint Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai bajnok kajakos.

Délutántól a színpadon jobbnál jobb koncerteket hallgathatnak:

15.30-tól a rockosabb ritmusokat kedvelők figyeljenek, a Sugarloaf zenekar szórakoztatja a fővárosiakat, ezután
16.30-tól Caramel, majd
17.30-tól Bartók Eszter lép színpadra.

Őket 18.00-tól a Danubius rádió sikeres zenekara, a Best of követi.
A rendezvényt Dobrády Ákos zárja egy fergeteges koncerttel 19.30-tól.

A műsorvezetők a Danubius közkedvelt rádiósai: Csorba Miki, Lovász László és Rákóczi Ferenc lesznek.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény magyar koncert buli rendezvény énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr15503707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása