HTML

Friss topikok

Indiana Jones nyáron veszi feleségül Ally McBeal-t

2008.05.30. 20:09 bellini

Az Indiana Jones filmek sztárja, Harrison Ford és az Ally McBeal sorozatból híressé vált Calista Flockhart nyáron mondja ki egymásnak a boldogító igent, adja hírül a femalefirst.co.uk

Nyáron kel egybe a két hollywoodi híresség Calista Flockhart és Harrison Ford. Nemrég a Grazia magazin arról írt, hogy a színész áprilisban kérte meg kedvese kezét.

Csütörtökön a National Enquirer a pár egyik közeli barátjára hivatkozva arról cikkezett, hogy az esküvőt nyáron tartják, miután Ford befejezi legújabb, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmjének promóciós körútját. Az új Indiana Jones filmet a Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be.

A két színész baráti körben mondja ki a boldogító igent.

A 65 éves Harrison Ford kétszer vált el, legutóbbi felesége, Melissa Mathison válásukkor 100 millió dollárt örökölt férjétől.

A 42 éves Calistha Flockhart az Ally McBeal után szakított a filmvilággal, hogy nevelni tudja 7 éves örökbefogadott fiát, Liam-ot. a színésznő csak nemrég tért vissza a Brothers & Sisters sorozatba.

Ford és Calista 2002-ben találkozott először az Arany Glóbusz díjátadón. Azóta egy párt alkotnak, a színész pedig már a színésznő fiát is örökbe akarta fogadni, az azonban csak akkor egyezik ebbe bele, ha elveszi feleségül.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka színész színésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr100495595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása