HTML

Friss topikok

Kontor Tamás véletlen hazatért

2008.05.29. 08:21 bellini

A gitáros-énekes-zeneszerző Kontor Tamás életében elérkezett az a pillanat, amire a legtöbben egész életükben törekednek: hazatért, mind szakmailag, mind magánéletileg. Méghozzá nem is annyira véletlen, ahogyan azt a júliusra tervezett második nagylemezének címe sejteti.

 

A 2006 novemberében ’Rengeteg év’ című koronggal elindult szólókarrierjének rendkívül tudatosan felépített és - a szó minden pozitív értelmében - letisztult folytatása lesz a ’Véletlen hazatérsz ’ című album, aminek első single rádióremixes dalából nemrégiben videó klipet is forgatott Kontor Tamás. Az akusztikus, rockos nóta a ’Most jó’ címet viseli, ami Tomi elmondása szerint élete első és utolsó szerelmes dala. Kontor Tamás és a szerelmes nóta együttes említésénél, nem kell megijedni a country-s rockos dallamvilág kedvelőinek sem, hiszen Tomi a tőle megszokott, elcsépelt kliséktől mentes, sajátos felfogásban írta meg a dalt és a szöveget is mindarról, amit érez egy kis sztoriba ágyazva.

 

Olyannyira egyedien megfogalmazott szerelmes történetről van szó, hogy Tomi ötletesen nem a megszokott, lassított felvételes csókolózós-simogatós jelenetekben lesz látható, hanem kedvenc hangszereivel együtt, amiket saját maga szólaltat meg. A fotóművész Nánási Pál rendezésében láthatjuk majd Tomit gitározni, basszusgitározni és dobolni is, amit Bajkó Valentin videó animációs grafikái egészítenek ki és teszik egyedien látványossá.

 

Klikk ide, hogy többet megtudhass a forgatás részleteiről.

 

A júliusban megjelenő nagylemez mindegyike Tomi saját szerzeménye, ami zeneileg ismét a gitárra fókuszál, de ez alkalommal dallam- és hangzásvilágban sokkal érettebb és kifinomultabb szerzeményeket hallhatunk vendégmuzsikusok közreműködésében. A dalok egy véletlen hazatért előadó életigenlő és pozitív világát sugalmazzák őszintén és egyszerűen.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar énekes

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr50492889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása