HTML

Friss topikok

Eperrel nyert Herczeg Zoli

2008.05.28. 11:39 bellini

Herczeg Zoli megnyerte élete első serlegét. A divattervező egy koktélverseny bajnokaként állhatott a képzeletbeli dobogó tetejére, maga mögé utasítva Dopemant, Bebét és Völgyesi Gabit.

„Tavaszi zsongásával” vette le a lábáról a koktélverseny döntnökeit, Sipos Petit és Sipos Tomit Herczeg Zoltán. A divattervező a Hal a tortánban már jól megszokott társai, Bebe és Dopeman, valamint a Unique csinos énekesnője, Völgyesi Gabi ellen mérette meg magát.

Sztárjaink fantáziadús koktéljai elnyerték a zsűri tetszését, de – mivel a végén csak egy maradhatott – Herczeg epres-lime-os „Tavaszi zsongása” nyert. Pedig Bebe különleges „Cuba Libréje”, Gabi „Greenpeace-e” és Dopeman „Spriccentése” is sok gonddal készült, a rapper még egy dallal is készült, ám ennek előadása sem hozta meg a várt sikert.

„Ez az első serlegem, aminek nagyon örülök – árulta el Zoli, aki igazi csajozós dumával reklámozta a koktélját. – Ez az én koktélom, a tiéd meg otthon van nálam!”

Természetesen mind a négy sztár nyert, tapasztalatot legalábbis, Bebe pedig annyira belejött a mixerkedésbe, hogy a verseny után is sorra gyártotta a koktélokat.

A végső sorrend tehát:

I.                   Herczeg Zoltán

II.                 Dopeman

III.              Völgyesi Gabi

III.              Bebe

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar hír sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20491506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása