HTML

Friss topikok

Gyereknap a Vidámparkban sztárokkal

2008.05.20. 12:28 bellini

Vajon hová mennek legszívesebben gyereknapon a család legkisebb tagjai? A válasz magától értendő: a Vidámparkba. Most vasárnap a fergeteges gyereknapi programok mellett igazi sztárkavalkád és rendkívüli Electronic Arts-os meglepetések várják a Vidámparkba látogató családokat, kicsiket, s nagyokat.

Ada, Szekeres Nóri és Pintácsi Viki gyermekeivel a Fővárosi Vidámparkba látogat vasárnap, hogy a kicsikkel egy igazi családi programon vegyenek részt. 

„Az ikrek még nem voltak eddig a Vidámparkban, talán most már elég nagyok ahhoz, hogy egy-egy játékot kipróbáljunk velük. Persze, csak az apróságoknak való járgányokra ülünk majd fel velük, biztosan nem a tengelye körül átforduló hajóval kezdjük” – nevetett a VIVA műsorvezetője, Ada. „Kisöcsém is elkísér minket majd, ő ugyanis a számítógépes játékok nagy rajongója. Már készül, hogy kipróbálhassa a legújabb Harry Potter játékot, ahhoz ugyanis eddig még nem volt szerencséje. Talán gyereknap alkalmából meglepem valamelyik klassz új játékkal.”

Minden 120 centi alatti látogató megtalálja majd a kedvére való szórakozási lehetőséget, - hiszen vasárnap az Electronic Arts színpadán csak az ő kedvüket keresik majd. Lesz ott kvízkerék, lufifújó bajnokság, énekverseny, megmérettetés és temérdek szabad játék a legkülönbözőbb családi játékprogramokban. Természetesen, aki gyorsan nagyon nagyra fújja a léggömböt, helyesen válaszol a kérdésekre, s a madarakat megszégyenítő hangon csicsereg, az értékes ajándékokat kap.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82478325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása