HTML

Friss topikok

Piás Nővérkék 2008-ban is! - Mini válogatás nagyoknak!

2008.05.20. 15:48 bellini

A „Köccsög a főnököm” című megasláger után Reni és Nóri az idei évben egy újabb maxilemezzel lepte meg a közönséget. A Mini Válogatás címet viselő korong hat különféle dalt tartalmaz (Üssön meg egy bomba, Szerelemdoktor, Almát eszem, stb), és némelyik már-már ismerős lehet a zenebarátok számára.

A jó-, netán hőemelkedéssel járó, vagy lázas hangulatot okozó dal-injekció estetén nem vállalnak felelősséget arra, hogy mindenki otthonában, nyakig betakarózva, ágyból nézheti végig az esti híradót!

Reni: „a maxink kizárólag rádióbarát dalokat tartalmaz, remélve ezzel elnyerjük több rádió bizalmát.”

A lemezen található dalok közül biztosan több nóta a hallgatóság részére is okozhat piázós kedvet, a dalok egyéb tüneteket, és mellékhatásokat is kiválthatnak, ennek érdekében kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét!

Producerük Dömötör Balázs – aki még nemrég a Matyi oldalán hegedült, majd otthagyta, jelenleg a Nővérkék dalait szerzi, illetve hangszereli. Ezen kislemezen is ő közreműködött egy rap-betéttel.

Balázs elmondta: „a szakítás óta Matyiéknál van a fehér hegedűm, amit azóta nem kaptam vissza. Nagyon a szívemhez nőtt a hangszer az öt év alatt, sajnálom, hogy így alakult, remélem még egyszer a kezembe foghatom”

5 új dalba belehallgathatsz a SLÁGERGYÁR oldalon, hanghordozóik hamarosan letölthetők lesznek, még folynak a tárgyalások mp3-letöltő oldalakkal.

Magyarország legolvasottabb zenei portáljának - ZENE.HU - kimutatása alapján a Piás Nővérkék Magyarországon a 18. legkeresettebb együttes!

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekesek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13478696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása