HTML

Friss topikok

Top 5: A 2008-as év legjobb multimédiás telefonjai

2008.05.13. 16:16 bellini

Emlékszünk még a monokróm kijelzőjű telefonokra ? Mindez már a múlté, ugyanis manapság elengedhetetlen, hogy a mobiltelefonokba ne legyen fényképezőgép, a minimum már 5 megapixel körül mozog, de a vásárlok már arra is odafigyelnek, hogy minél nagyobb legyen a készülék belső memóriája.

Íme egy ötös toplista az idei év legjobb multimédiás készülékeiről:

1. A Samsung új G800 öt pixeles készüléke a világ első olyan 5 megapixeles telefonja, amely háromszoros optikai zoom funkcióval is rendelkezik. A készülék mobil bloggingra is alkalmas, képes az arcfelismerésre is.

 

 

Samsung G800





















2. A Motorola Rokr E8-as készülék egyik nagy újítása, hogy egyetlen hagyományos billentyű sem található rajta, ezeket érintőgombok helyezkednek el, melyek finom rezgéssel érzékeltetik lenyomásukat. A készülék Linux operációs rendszerrel működik.

 

 

Motorola Rokr E8


















3. A Sony Ericsson új, tetszetős külsejű, szétcsúsztatható W760 Walkman telefonját a GPS, a világszínvonalú játékalkalmazások, és a továbbfejlesztett zenei élmény jellemzi. A készülék piros, ezüstös és fekete kiszerelésben kapható.

 

 

W760 Walkman















4. A Nokia N95 8Gb egy igazi okostelefon, amit a gyártó az iPhone ellen készített, ezért is kapott 8GB-os beépítette memóriát. A készülék nagyvonalban megörizte az N95-ös tulajdonságait, azonban a kijelzőt nagyobbra tervezték.

 

Nokia N95 8Gb






















5. Az új Sony Ericsson W350 egyedi flip-kialakítása és a kedvenc Walkman funkciók a zenét helyezik a középpontba. A W350 Walkman lejátszója könnyen elérhető és használható akár a flip felnyitása nélkül is. Mivel a telefon a Walkman funkciókat részesíti előnyben, ezért az alapvető MP3-kezelő gombok (lejátszás, szünet és léptetés) a telefon flipjén kívül találhatók, így az önálló MP3-lejátszóként is funkcionál. A készüléken akár 470 zeneszám vagy 40 teljes album tárolható.

 

Sony Ericsson W350


Szólj hozzá!

Címkék: mobil kütyü

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70466614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása