HTML

Friss topikok

Ingyen zene: Ricky Nowa Promo Track

2008.05.13. 19:04 bellini

Hazánk egyik feltörekvőben lévő techno titánja, ezúttal egy szabadon, bárki számára elérhető trackel rukkolt elő.  Az erősen Groovy zenei alapokra épülő zenére nemigen jellemző a kiállás illetve a lágyság, ez annál sokkal több. Energiadús izzadás kimondottan őrülteknek.

Természetesen Ricky mostanság elég sok megjelenéssel fog még jelentkezni. Augusztus elejére várható a Prozak Recordsnál megjelenő „Time” lemeze, és  a „The Music” című EP is. A Wind It című zenéjére, melyre nemrégiben remixversenyt hirdetett „The Remixes” címmel hamarosan megjelenik, amely a két nyertes remixelő zenéjét fogja tartalmazni. Az eddigi lemez megjelenések sorát a nagymúltú szlovák producer Andy B vel közösen elkészített „Travelling Into The Happiness” című lemez zárja.


A promo tracket az alábbi linkről, letölthetitek: Ricky Nowa Promo Track

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr55466863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása