HTML

Friss topikok

15 évet kaphat a pedofiliával vádolt R. Kelly

2008.05.13. 09:18 bellini

Pedofiliával vádolják az R'n'B énekest, R. Kelly-t. A sztárt azzal vádolják, hogy évekkel ezelőtt mintegy 26 perces felvételt készített egy 13 éves fiatallal.

R. Kellyt 14 esetben helyezték vád alá, ha valóban bebizonyosodik, hogy bűnös akár 15 év börtönre is ítélhetik. Robert Kelly ártatlannak vallja magát, a filmen szereplő, most már 23 éves nő sosem vallotta be, hogy ő szerepelt a felvételen.

"Az énekes azt várja, hogy megjelenhessen a törvényszék előtt, és tudja, hogy amint minden bizonyítékot felmutat kihirdetik ártatlanságát." - nyilatkozta a sztár szóvivője, Melissa Erickson.

A Chicago-Sun-Star által keltett botrány következtében az énekesnek nem származott kára karrierje során. R. Kelly 1994-ben pár hónapig volt házas az akkor 15 éves Aaliyahval, aki pár évvel ezelőtt hunyt el repülő szerencsétlenségben.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka énekes hír sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr61466031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása