HTML

Friss topikok

Barátok Közt: Palika ma este elköszön a Mátyás tértől

2008.04.30. 08:34 bellini

Hét év után ma este búcsút int a Barátok köztnek Bruckmann Balázs. A sorozat készítői ugyanis úgy döntöttek, hogy a Tilda férjét alakító színész karaktere egy időre biztosan elhagyja a Mátyás teret. Balázs nem búslakodik, zenei karrierjére koncentrál, élete vágya, hogy külföldön is játszhasson.

Hatalmas búcsúbulival köszönt el kollégáitól Bruckmann Balázs. A Barátok közt Szilágyi Paliját alakító színész ma este látható utoljára a népszerû sorozatban.
– Bevallom, még nem igazán tudatosult bennem, hogy egy korszak lezárult. Azt érzem, mintha hosszabb szabadságon lennék – kezdte Bruckmann Balázs. – Mivel több szabadidõm lesz, mint eddig, komolyabban elkezdtem foglalkozni a zeneírással, hiszen évek óta lemezlovasként is dolgozom. Szerencsére rengeteg fellépésem van, éppen országjáró turnén veszek részt. Jó lenne egyszer külföldre is eljutni, hiszen nem sokaknak adatik meg a lehetõség.

Balázst nem engedték el üres kézzel a stáb tagjai, kisebb-nagyobb emlékekkel kedveskedtek az utolsó forgatási napon.
– Kalamár Tamás búcsúbeszéddel készült, a többiek pedig apróságokkal leptek meg. Kaptam egy fényképalbumot, ami nálunk hagyomány, minden távozó kap stábfotókat olyan pillanatokról, amelyek az ott töltött évek alatt fontos szerepet játszottak az életében. Egy nagy bulit is tartottunk, melyre néhány régi szereplõ is eljött. Ott volt például a bátyámat alakító Magyar Bálint és a Berényi család Katája, azaz Juga Veronika. Közös ajándékot is kaptam, a hangstúdiómba egy speciális lámpát vásároltak a többiek, ez már régi vágyam volt – árulta el Balázs.
A búcsú nem örökre szól, Szilágyi Pali valószínûleg nem tûnik el végleg a Barátok köztbõl, elképzelhetõ, hogy néha látogatás tesz majd a Mátyás király téren.
– Ha lenne rá lehetõség, szívesen visszatérnék szerepemhez, de, hogy mit hoz a jövõ, az egyelõre titok – mondta sejtelmesen a színész.

Forrás: borsonline.hu

1 komment

Címkék: tv celeb bulvár pletyka színész sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40448147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbaratod · http://kisbaratod.wordpress.com 2008.04.30. 13:59:06

Személy szerint a karatert se, meg a színészt se komáltam túlságosan. Kiváncsi lennék, hogy akkor most kiírják végülis a sorozatból, vagy lecserélik.
süti beállítások módosítása