HTML

Friss topikok

A MEGJELENÉS UTÁNI MÁSODIK HÉTEN MÁR TAROL A "SENSES"!

2008.04.17. 22:57 bellini

Óriási a fogadtatása Szeifert új mixlemezének, az április elején megjelent "Senses" című korongnak! A trance műfaj legújabb hangzásvilágát felvonultató zenei anyag már a megjelenés hetében rekordeladásokat produkált. A fizikai és digitális formában is piacra dobott album nemcsak Magyarországon, de Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is felkeltette a trance-kedvelő közönség érdeklődését!

Köszönhető ez többek között a gondosan válogatott, igényesen összerakott tracklistának, hiszen a lemezen olyan művészek is képviseltetik magukat, mint Armin Van Buuren, Lens, Sunny Lax vagy Myon. Az impozáns külföldi előadólista mellett találunk a lemezen néhányat a Szeifert vs. Krash-szerzőpáros saját munkáiból is: a "Waiting For The Sun" legújabb remixe, a "Super Flare" klub és a "100 Miles from Home" különleges unplugged verziója is megtalálható a 80 perces mixben.

Szeifert az egyedüli magyar DJ, akinek az elmúlt tíz évben folyamatosan jelentek meg mixkiadványai - nevéhez fűződnek a "Flört Inside", a "Travelling to Happiness" és a "Pure Trance mix" sorozatok. A "Senses" a lemezlovas nyolcadik megjelent mixalbuma, a DJ csillaga pedig mostanában magasabban ragyog, mint valaha. Folyamatosan járja a hazai klubokat, áprilistól már a "Senses" lemezbemutató turné keretében, rendszeresen dolgozik vendégművészekkel, illetve több rádióban is megjelenik saját mixműsorával.

Az album megrendelhető a Szeifert hivatalos oldalán található webshopon keresztül a <www.szeifert.com címen.

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj celeb magyar buli

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr77430756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása