HTML

Friss topikok

Száguldás, rali, Hello Tavasz!

2008.04.15. 08:17 bellini

Pataki Zita és Dénes Tamás közösen indultak útnak, hogy a természet lágy ölén együtt köszöntsék a tavaszt. Az időjós és a rádiós műsorvezető Budapest festői hangulatú helyeire látogatott egy nem mindennapi autóval. Szalay Balázs és Bunkóczi László egy délelőttre kölcsönadta Zitáéknak féltve őrzött verseny járgányukat, így útjukba ejthették a Hősök terét, majd a Városligetben raliztak, persze a közlekedési szabályokat tökéletesen betartva.

A tavaszköszöntő fesztiválsorozat első útjaként Pataki Zita és Dénes Tamás a jó időre való tekintettel egy nem akármilyen raliautóval száguldozott a fővárosi terepen. A mosolygós időjós elsőként a Hősök terére invitálta Tamást. Zita bár lengén, de a csodajárgányhoz illően öltözött piros ballonkabátjával. Majd bepattantak a kocsiba – természetesen Tamás irányította az eseményeket –, és a Városliget romantikus ösvényeire kormányzott.

A fák között Zita és Tamás kipróbálhatta, hogy mire is képes egy ilyen raliautó, és közben szemügyre vehették a tavasz első jeleiként a rügyező fákat, hallgathatták a csicsergő madarakat. Ez bizony azt jelenti, s efelől az időjósnak sincs semmi kétsége, lassan, de biztosan beköszönt a tavasz.

A Hello Tavasz ingyenes rendezvénysorozat április 17 - én Szegeden indul, majd április 19 - én Budapestre érkezik, amikor a Dakar sorozat közép-európai futama rajtol a Felvonulási térről. A helyszínen tényleg az egész család válogathat majd a programok közül. Amíg az apukák a versenyző raliautókban gyönyörködhetnek, addig a gyerekek és az anyukák remek, kicsiknek szóló programokon vehetnek részt, s egyedülálló koncerteket hallgathatnak, miközben elmajszolnak egy nagy vattacukrot. Az igazi fesztiválhangulatot garantálják a fellépő zenészek és az izgalmas programok.

Részletes budapesti programok:
10.30    Pataki Zita műsorvezető köszöntője
10.40    Utazás a mesék és a játék birodalmában a Buborék együttessel
11. 40   Lufihajtogató bemutató
11. 50   Kangoo-aerobic bemutató
12.15    Ballance Dance formáció street dance bemutatója 1. rész
14.45    Ballance Dance formáció street dance bemutatója 2. rész
15.00    Roy és Ádám koncert
15.40    Póka Angéla és Bocskor Bíborka koncertje
16.50    Marót Viki és a Nova Kultúr koncertje
17.30    Bon-Bon koncert
19.30    Rúzsa Magdi élő koncertje, sztárvendég: Charlie

A Hello Tavasz Fesztivál az egész országban köszönti a madárcsicsergés és a virágszirmok bontogatásának évszakát. A tavasz a fesztivállal érkezik Szegedre, Budapestre, Dabasra, Debrecenbe és végül a Közép-Európa Rali célállomásaként Balatonfüredre.

Részletes vidéki programok:

Szegedi programok április 17.
12:00 órától Dakar autók bemutatója és kiállítása a Főtéren.
16:00 órától Honey Bee zenekar
17:00 órától Útközband zenekar
19:00 órától Charlie élő koncert

Debreceni programok április 22.
12:00 órától Autók érkezése és szervízpark betelepülés a parkolóba, a Főnix köré
18:30 órától Élő BonBon koncert a Főnix Csarnokban
20:00 órától Élő Irigy Hónaljmirigy koncert a Csarnokban

Szólj hozzá!

Címkék: tv celeb sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr98426125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása