HTML

Friss topikok

Jamie Winchesterék utcazenésznek állnak

2008.04.15. 10:51 bellini

Idén már harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Városháza Parkban a Budapesti Pálinka Fesztivál. Az eseményre már Jamie Winchester is nagyon készül Hrutka Robival, hiszen nem egy megszokott koncerttel örvendeztetik meg rajongóikat, hanem utcazenéléssel adják meg a megfelelő hangulatot a pálinkázáshoz. A közönségnek lesz miből válogatnia, hiszen több száz féle nedű közül találhatják meg a számukra legkülönlegesebb főzetet.

Jamie Winchesterről talán kevesen gondolnák, hogy ő is nagy rajongója a hungarikumnak számító pálinkának. Sok helyen járt már a világon, de még sehol máshol nem találkozott hasonlóan ízletes gyümölcsalapú röviditallal.

- Sokáig fenntartásaim voltak a pálinkával szemben – meséli az énekes. – Aztán pont a két évvel ezelőtti pálinkafesztiválon megmutattak nekem néhány igazán finom fajtát és azóta elkötelezettjévé váltam. Azonban nem fogyasztok belőle gyakran, mert szerintem a pálinka ivásához nyugodt körülmények kellenek.  Ez egy méltóssággal teli ital, amelyet különleges alkalmakra tartogatok.

Jamie-ék két évvel ezelőtti fellépése a pálinkafesztiválon olyan jól sikerült, hogy örömmel mondtak most is igent a szervezőknek. Akkor halk és ülős koncertre készültek, aminek a vége az lett, hogy az első szám után a közönség felállt és a koncert végéig táncoltak.

Most a fiúk ismét különlegességgel kedveskednek, hiszen utcazenészként próbálnak majd hangulatos muzsikát biztosítani rajongóiknak és a pálinkák kedvelőinek egyaránt a május 8. és 11. között zajló Budapesti Pálinka Fesztiválon.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar énekes sztár énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr22426309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása