HTML

Friss topikok

Dina és Endi kislánya őstehetség

2008.04.09. 11:01 bellini

Szülei tehetségét örökölte a népszerű énekesnő, Dina és Endi, a Hooligans dobosának kislánya, Bogi. A mindössze másfél éves kislány ugyanis már most szívesen dobol, énekel, zongorázik játékhangszerén, mindegy, csak a zenéhez köze legyen.

Igazi zenészcsaládba született a kis Bogi. Édesanyja szerint kicsi lánya alig volt pár hónapos, de már akkor nagyon figyelmes volt a zene iránt, a hangok és dallamok teljesen lekötötték.

- Ösztönösen jelzi, ha tetszik neki valami. Az autóban mindig szól a rádió, és ha egy dal felkelti az érdeklődését apró kezeivel veri az ütemet, majd felkiált, hogy „vissza”. Nem válogat a stílusokat illetően, de Madonna a nagy kedvence, mindig kiköveteli, hogy tegyük be a lejátszóba és már „motyogja” is a szöveget. Bár még nem beszél összefüggően, a maga nyelvén énekel. – meséli Dina.

Az apróság tehetségére már a bölcsődében is felfigyeltek, ahol hetente egyszer zenepedagógus is foglalkozik a kicsikkel, hogy megszerettesse és megismertesse velük a zenét és a különféle zenei eszközöket. Bogika már az első alkalommal közelebbi ismertségbe került a hangszerekkel, kiült az óvónéni mellé és azonnal használatba vette a xylophont, a dobot és a gitár-húrokat.




– Bogi imád mindent, ami hangot ad ki, miközben azt üti, nyomkodja, kopácsol rajta. Most a xylophone a sláger, de a dobot is nagyon szereti püfölni akárcsak Endi. Nagyon érzi az ütemet, minket is meglepett mennyire ügyes, pedig nem erőltettünk rá soha semmit.

Természetesen a kislány már megismeri szüleit a TV-ben is, ahogy meghallja anyukája és apukája slágereit rögtön táncra perdül.

– Az én dalaimat számtalanszor hallotta már és van egy pár kedvence is, amelynek tudja a szövegét és a maga módján énekli is. A Hooligans új albumáról a Félember című szám a kedvence, ha ezt meghallja, mindig kéri, játsszuk le újra. Amikor Endivel van, egy gyors ölelés, s puszi után már dobolnak is. Ez az egyik állandó apa-lánya programjuk.

A zene teljesen kitölti a kis család életét, az esti lefekvések sem múlhatnak el anélkül, hogy Dina énekelne szeme fényének.

A zenész szülők számára nagy öröm, hogy kislányuk örökölte tehetségüket és rajongásukat a zene iránt, de azt, hogy egyszer Bogi is erre a pályára lép, az idő dönti el. Abban mindketten egyet értenek, hogy nem szabad semmit ráerőltetni gyermekükre, hagyni kell, azt csinálja, amihez kedve van. Természetesen, ha követni szeretné szülei példáját, Dina és Endi minden segítséget megadnak majd, hogy lányuk valóra válthassa álmait.

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár pletyka sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73418117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása