HTML

Friss topikok

PAUL ESCAPE - a 21. század bûvésze megérkezett!

2008.03.28. 16:01 bellini

Cseles kártyavirtuóz

A kártya Paul Escape kezében biztonságban van - vagy könnyen elképzelhetõ, hogy mégsem? Ha nem is biztonságban, akkor is biztos, hogy jó helyen. 19 éves koráig maga Paul sem hitte volna, hogy bûvész lesz, de mindenki szerencséjére ez a fordulat megtörtént életében, s lépésrõl lépésre egyre elõre halad a világhírnév felé! Mint minden mesterséget, ezt is tanulni kell és lehet, így Paul is fél évet töltött Ungár Anikó bûvésziskolájában, hol rengeteget tanult, fõleg Habók Jánostól. Az országos hírnév, melyrõl sokan csak álmodnak, megadatott neki, hisz nem kis elismerésként 4000 jelentkezõ közül bekerült a legjobb 42-be a Csillag születik címû tévémûsorban.

Tér és idõ, sors és véletlen - ezek a világ mozgatórugói, Paul ezen

rejtélyek ismerõi, és ki is használja ezt! Ha így folytatja, a modern kártyázás ütõlapjai így hangzanak majd: jumbo, dáma, király, Paul Escape! Egy különbség azonban van az ász, mint kártya és õközte, mert míg ászból 4 van egy pakliban, belõle csak egy van.


A kártya amúgy a fiatal elõadómûvész állandó kelléke. "Ezeket a trükköket szeretem a legjobban. Mindezek mellett profi pókerjátékos is vagyok, s természetesen versenyszerûen játszom. Otthon kitalálom, hogy mit szeretnék elõadni, és többször is elpróbálom a mûsort. Kitalálom a szövegeket is. Sokszor azonban teljesen spontán jönnek a dolgok, hiszen a közönség reakciói eltérõek, azokra nem lehet készülni. A rögtönzött számokat emiatt különösképp kedvelem" - nyilatkozta Paul.

Stand Up Comedy Magic

Nem egy szokványos színpadi bûvészmûsor, itt a varázslat és a humor sajátos mixe jön létre. Ebben a mûsorban nem a trükkök látványosságán alapul az elõadás, hanem azon, hogy a nézõk a lehetõ legjobban érezzék magukat és közben a humor kerüljön elõtérbe, természetesen a varázslat és illuzió garantált. Ez teljesen egyedi elõadás Magyarországon.

Egy kis erotika...

Paul Escape egy kis kirándulást tett az erotika világába is, ebben Judy Nero és Rácz Linda pornósztárok, valamint TommyBoy voltak az alkalmi segítõi. A bûvész az április közepén megrendezendõ Erotika Parádé sajtótájékoztatóján kápráztatta el a megjelenteket rögtönzött mûsorával. Közben megszemlélte a szebbnél szebb hölgyeket és megtekinthetett egy részletet a vadiúj erotikus színház elõadásából is. A kiállításra pedig az illuzionista egy rögtönzött produkcióval készül; annyit természetesen elárult, hogy a ruha rajta marad.

A fiatal bûvész a jövõben azon dolgozik, hogy mindenki ismerje meg a kártyatrükkök új dimenzióját és a "nyúl-galamb-cilinder" sztereotípia már a múlté legyen.

PAUL ESCAPE-VIDEÓK:
www.videosmart.hu/video/trukkok-zsetonnal-1-resz-athuzas
www.videosmart.hu/video/hogyan-csinaljak-a-gondolatatviteles-kartyatrukkot
www.videosmart.hu/video/hogyan-csinaljak-a-negy-asz-kartyatrukkot
www.youtube.com/watch?v=uk6bnORkfRo
www.youtube.com/watch?v=XnMO0D00_Lo

Szólj hozzá!

Címkék: celeb sztár érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr20400797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása