HTML

Friss topikok

A No Thanx Mel Gibson nyomdokaiban

2008.03.25. 12:50 bellini

A No Thanx zenekar tagjai nemrég tértek haza Skóciából, ahol egy hetet töltöttek a Visitbritain TuristaOsztály elnevezésű játékának nyertes középiskolás csapatával. A fiúknak nagy élmény volt, hogy a Skót Felföldre is ellátogattak, ahol Mel Gibson a Rettenthetetlen című filmet forgatta. Mindannyian örültek, hogy egy kicsit pihenhettek, hiszen amellett, hogy javában készül legújabb lemezük, az általuk meghirdetett dalszövegíró pályázatot is folyamatosan figyelemmel kísérik, amely nem is kis feladat, tekintve, hogy eddig több mint 500 versenymű érkezett a zeneszöveg.hu oldalára.

Olivér, Peti, Dávid, és Dani már hetekkel az utazás előtt nagyon izgatottak voltak. Különösen Erik, a zenekar frontembere várta az indulás pillanatát, hiszen ő még soha nem ült ezelőtt utasszállító repülőgépen.

- Fantasztikus volt a repülés, bár amikor egyenesen ment a gép az nem volt annyira izgalmas – mesélte az énekes, aki a repülőút pillanatait kamerájával is megörökítette. – Nagyon jól éreztük magunkat. Amellett, hogy olyan csodálatos helyeken jártunk, mint a Skót Felföld, a bulizásra is szakítottunk időt. Esténként nyakunkba vettük a várost, ahol a szállásunk volt. Általában biliárdoztunk valamelyik pubban, de az egyik alkalommal betévedtünk egy szimpatikusnak tűnő diszkóba, amiről kiderült, hogy igazából egy karaoke bár. Ez nem is lett volna probléma, de kis idő múlva arra lettünk figyelmesek, hogy a körülöttünk álló vendégek főként az idősebb korosztályból valók. Aztán amikor hangosan megszólalt a diszkózene és beindult a tánc, akkor éreztük, hogy talán nem szerencsés tovább maradnunk. Elindultam a mosdóba, de ehhez át kellett vágnom a tömegen. Ekkor egy idősebb hölgy elkapott táncolni én pedig nem akartam megsérteni, úgyhogy ott maradtam vele pár percig, aztán sietve távoztunk a helyről – nevetett Erik.

A fiúknak az egyhetes pihenő után nincs sok ideje a lazításra, ugyanis március 30-án lezárul a dalszövegíró pályázatuk, és ezután el kell dönteniük melyik három alkotás jusson be a döntőbe. Ezután már minden az internetes szavazók kezében van, ugyanis április 20-ig ők dönthetnek arról, hogy melyik kerüljön fel a No Thanx új nagylemezére.

- Habár nekünk is van beleszólásunk abba, hogy melyik három dal kerüljön fel az oldalra, valójában a szakmai zsűrié a döntő szó. Mi is részt veszünk a feladatokban, folyamatosan megnézzük a beérkező szövegeket. Ez elég sok időnket elveszi, mivel eddig több mint 500 szöveg érkezett be, ami a vártnak majdnem a tízszerese. Egyébként, amiket én láttam azoknak a nyolcvan százaléka szerelmes hangvételű, pedig szerintem alapvetően ez nem egy szerelmes szám. Akadnak vicces dalszövegek is, meg olyanok, amelyekről nem tudjuk, valójában miről is szólnak.

Habár már kevés az idő, de aki késztetést érez magában, az március 30-ig még elküldheti dalszövegét és a zeneszoveg.hu oldalon meghallgathatja az Erik által horvátul felénekelt változatot. Április 7-től 20-ig azonban már csak arra a három Erik által felénekelt dalra lehet majd szavazni, amelyet a szakmai zsűri és a fiúk kiválasztottak.

Azonban még mindig érdemes pályázni, hiszen amellett, hogy a nyertes alkotás felkerül a No Thanx második nagylemezére, a győztes a dal utáni jogdíjakból is részesül.



Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37395839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása