HTML

Friss topikok

Madonna új albuma mobiltelefonon debütál

2008.03.20. 18:11 bellini

Madonna az első olyan előadó aki mobiltelefonon adja ki új albumát. Természetesen az album a boltok polcain is megjelenik, azonban a mobiltelefonos változat egy héttel előzi meg a hivatalost bemutatót.

Az énekesnő nemrég bejelentette, hogy a Vodafone szolgáltató felhasználói tölthetik le elsőként új albumát, melynek címe Hard Candy, és mely április 28-án kerül a boltok polcaira.

Madonna minden nap egy dalt mutat majd be a Vodafone klienseinek, adja hírül a starpulse.com.

Nem ez az első eset, hogy az énekesnő a felhasználók kegyeit keresi, hiszen 2006-ban Hung up című dalát csengőhangként egy hónappal a hivatalos bemutató előtt mutatta be.

Madonna új albumának munkálataiban olyan neves előadóktól és zeneszerzőktől kapott segítséget, mint Pharrell Williams, Timbaland, Nate "Danja" Hills és Justin Timberlake.

A Hard Candy album borítója:

1.“Candy Store
2.“4 Minutes”
3.“Heartbeat”
4.“Miles Away
5.“She’s Not Me”
6.“Incredible”
7.“Dance Tonight
8.“Spanish Lesson”
9.“Devil”
10.“Voices”

Halgasd meg Madonna és Justin Timberlake "4 minutes to save the world" című szerzeményét.

Szólj hozzá!

Címkék: zene album énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr44389664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása