HTML

Friss topikok

Kefir a Viva Chart legnépszerűbb magyar előadója !

2008.03.13. 15:45 bellini

Kefir hetek óta a tûzzel játszik (legalábbis "Játszom a tûzzel" címû új dala erre utal), ám most a játék komolyra fordult: a legutóbbi VIVA Chart Show összesített listáján már 4. helyen szerepelt az aktuális Kefir-dalhoz készült videoklip.
 
Ez alapján bátran állíthatjuk, hogy õ a legnépszerûbb hazai elõadó jelenleg a VIVA-n, ugyanis kizárólag nemzetközi sztárok tudták megelõzni az énekest.
Kefir még az elmúlt év végén megjelen ünnepi dala után tehát van folytatás, mégpedig nem is akármilyen, hisz a "Játszom a tûzzel" nem véletlenül lett "Az élet megy tovább" címû debütáló szólóalbumának legújabb kislemeze. Mint mindig, Kefir ezúttal is hallgatott rajongóira, s a jól bevált módszert ezúttal on-line alkalmazta: a saját weboldalán hónapokig tartó szavazás eredménye hozta meg a megalapozott döntést, ami alapján a "Játszom a tûzzel" címû dalból készült a soron következõ videoklip.


Az eredmények önmagukért beszélnek, a VIVA nézõi, s Kefir rajongói ezúttal sem tévedtek: az énekes élete pedig - lemezcíméhez hasonlóan - megy tovább, így már várjuk tõle az aktuális sikerek folytatását... Addig is azonban a rádiós szerkesztõkön a sor, akik még esetleg nem fedezték fel maguknak Kefir új slágerét - az alábbi linkeken ugyanis elérhetõ a dal belehallgatása, klipje és teljes hosszúságú, jó minõségû letölthetõ változata!

Fotó: Patyus Ferenc

Szólj hozzá!

Címkék: zene video celeb magyar youtube énekes sztár videoklip megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84379471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása