HTML

Friss topikok

Irány Skócia a No Thanx zenekarral

2008.03.05. 13:25 bellini

Véget ért a VisitBritain középiskolásoknak szóló TuristaOsztály játéka, amelynek fődíját közel 600 nevező osztály közül a Katona József Műszaki, Közgazdasági Szakképző Iskola és Gimnázium 11/D osztálya nyerte meg a Sherlock Holmes klubbal. A No Thanx tagjai személyesen látogattak el a nyertesekhez, hogy gratuláljanak nekik a díjhoz, amely egy 1 hetes skóciai kirándulás az egész osztály részére. A zenekar Skóciában is találkozik majd az osztállyal, hogy együtt fedezzék fel Edinburgh-ot. A No Thanx-es fiúk mielőtt elutaznának, még átnézik a dalszövegíró-versenyre érkezett pályaműveket. Egy hét alatt közel félezer dalszöveg érkezett a No Thanx és a zeneszöveg.hu által meghirdetett versenyre.

 

A nyertesek 2008. március 11-én indulnak Skóciába, hogy egy felejthetetlen hetet töltsenek el együtt. A kalandos utazást Edinburgh-ban kezdik, ahol a No Thanx-es fiúkkal közösen fedezik fel a várost, különféle tájékozódási és történelmi játékokkal. A vár és a skót koronázási ékszerek meglátogatása, séta a Royal Mile-on, piknik a Királyi Botanikus Kertben, naplemente a Calton Hill tetejéről, valamint sok más izgalmas program vár a nyertesekre és a zenekarra Edinburgh-ban. A kirándulás hátralevő részében az osztály tovább utazik a Skót Felföldre és Sky szigetére, ahol számtalan csodálatos élményben lesz részük.

- Mi is elkészítettük a saját különbejáratú pubunkat – mesélte a No Thanx frontembere, Erik. – A versenyzők feladat ugyanis az volt, hogy stílusosan, minden részletre kiterjedően berendezzenek egy klubot. Ez alapján döntötte el a zsűri, hogy végül a Sherlock Holmes klubnak adja a nem mindennapi ajándékkal járó aranyérmet. Én magam is alig várom, hogy március 11-én elutazzunk Skóciába. Főleg azért is, mert még soha nem ültem utasszállító repülőn.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár pletyka sztárok celebek együttesek énekesnek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47366614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása