HTML

Friss topikok

Whitney Houston visszatér a zenéhez

2008.02.29. 16:00 bellini

Whitney Houston, amerikai énekesnő, visszatérését tervezi. Első visszatérő fellépése májusban lesz Londonban, egy jótékonysági este keretén belül. Novemberben pedig új lemezzel jelentkezik.

A Femalefirst.co.uk internetes lap értesülései szerint Whitney Houston énekesnő stúdióba vonult és lázasan készíti új albumának dalait, ezek mellett pedig első, visszatérő fellépésére készül, melyet májusban rendeznek meg Londonban.

Houston május 8-án a londoni Caudwell Childrenás Legend Ball bál keretén belül lép fel. "Nagyon örvendünk, hogy egy olyan meghívott lép fel az eseményen mint Whitney Houston." - nyilatkozta a Marie Clairenek, John Caudwell az esemény fővédnöke.

Idő közben Whitney Clive Davis producerrel új albumán dolgozik. Davis felelős egyébként Rod Stewart és Aretha Franklin sikereiért is. A korongot novemberben dobnák piacra.

Whitney Houstont karrierje során 26 American Music és hat Grammy díjjat kapott, játszott már filszerepben is.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb bulvár sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47359580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása