HTML

Friss topikok

Belestünk Lola táncpróbájára

2008.02.28. 13:10 bellini

Lola élete első élő nagykoncertjére készül. Ezidáig nem engedett be kamerát, fotósokat a táncterembe, most azonban adott némi ízelítőt a kíváncsi riportereknek.

Nem csalódott, aki ellátogatott tegnap Lola nyilvános táncpróbájára. A fiatal énekesnő egy egyszerű táncteremből is egy pillanat alatt hatalmas rendezvénycsarnokot varázsolt, ragyogó mosolyával levette a lábukról a nem mindig jókedvű fotósokat is. Táncolt, énekelt, s megmutatta, mivel is kapcsolódik ki a próbák szüneteiben.

- Hihetetlenül sokat gyakorlunk mostanában, zenekari próba, énekpróba, táncpróba, ruhapróba, sminkpróba – soroljam még? – nevetett a tinisztár. – Most így a véghajrában tényleg csak pár órám marad a kikapcsolódásra, erre, pedig megtaláltam a legjobb eszközt. Kicsit több mint egy éve lettem a Sims arca, s annyira magaménak vallom ezt a játékot, hogy szinte már virtuális barátaimnak tartom a játék szereplőit. Este lefekvés előtt bekukkantok hozzájuk, elég 20 perc és teljesen kikapcsolódok. Egyébként aludni sem nagyon tudnék, csak pörög az agyam, hogy mit kell még gyakorolnom a március 7-i nagykoncertre.

A nyilvános táncpróbán a legkitartóbb rajongók találkozhattak is az énekesnővel, sőt együtt játszattak Lolával a közös kedvenc Sims 2 játékon. Az Electronic Arts jóvoltából rendkívüli ajándékkal kedveskedik Lola rajongóinak, aki ugyanis a március 7-i nagykoncertre belépőjegyet vásárol, ajándékba kap egy The Sims Kertvárosi Krónikák bónusz lemezt. Lola kedvenc játékának forgalmazója kifejezetten erre az alkalomra készítette el ezt a demót, mely nem kerül kereskedelmi forgalomba, így ehhez az igazán egyedi, trendi The Sims DVD-hez csak így juthat hozzá Lola és a játék rajongója.

1 komment

Címkék: celeb magyar bulvár koncert buli sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr84358013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekeresolivia 2008.06.30. 21:37:23

ez az angyon király lett minden hajrá lolaaaaa
süti beállítások módosítása