HTML

Friss topikok

Az Oscar díjátadó legelegánsabb sztárjai

2008.02.27. 10:15 bellini

Ha ízlésről és eleganciáról beszélünk az Oscar díjátadó belül akkor elmondhatjuk, hogy a nagy a konkurencia. Minden évben szebbnél szebb, vagy éppen rondábbnál rondább ruhákkal vonulnak fel a sztárok.

Minden évben kitesznek magukért a sztárok, ami a ruha költeményeiket illeti. Legtöbbször jóval az Oscar díjátadó előtt kapnak felkéréseket neves divattervezőktől, hogy viseljék azok ruháit, hiszen ha valaki csodaszép ruhában vonul fel a piros szőnyegen és a kritikusok is elismerően nyilatkoznak a ruhadarabról, az nagy elismerést jelent még a legnagyobb designereknek is.

Idén is, mint minden évben készült egy felmérés, ahol arra voltak kíváncsiak, ki volt a legjobban öltözött sztár az eddig megrendezésre került Oscar díjátadokon. Idén Julia Robertsnek kedvezett a szerencse.

A szépséges színésznő a toplista első helyén landolt, köszönhetően gyönyörűen elegáns ruhájának, melyet 2000-ben viselt, akkor amikor megkapta az Erin Brokovich filmben nyújtott alakításáért első Oscarját.

Egy internetes magazin szerint Julia a szavazatok 25%-át tudhatta magáénak. Őt Halle Berry színésznő követi, aki 2001-ben a Monster' Ball filmben nyújtott alakításáért kapott Oscar díjat. A toplista harmadik helyén Hilary Swank szerepel, aki a Million dollar baby című filmjéért kapta meg második Oscarját, 2004-ben.

A véleménykutatáson azokra is szavazni lehetett akiket az Amerikai Filmakadémia mindig kifelejtett. Richard Gere és Sandra Bullock lett a Legkedveltebb színész, valamint a Legkedveltebb színésznő, őket sosem jelölték Oscar díjra.

A véleménykutatás keretén belül ugyanakkor az elmúlt négy évtized legjobb alkotásait is megszavazták. A legjobbak között szerepel a Száll a kakukk fészkére, az Esőember, a Forrest Gump, valamint a Gyűrők Ura.

Szólj hozzá!

Címkék: oscar bulvár pletyka színész sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr17356287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása