HTML

Friss topikok

“Őrületes” sztárfarsang: Farsangi nyitóparti a Symbol Club-ban

2008.02.26. 14:43 bellini

Exkluzív farsangi „celebrity-party”-val nyitotta meg kapuit a Symbol Budapest legújabb tagja, a Symbol Club. A nívós hely rengeteg hírességgel és jelmezversennyel kedveskedett vendégeinek.

Valódi sztárdömping volt a Symbol Club farsangi nyitópartiján, amelyet a napokban rendeztek Budapest egyik legszínvonalasabb és leggrandiózusabb szórakozóhelyén. Sztárjaink különleges és többnyire extrém jelmezben tették tiszeteletüket az eseményen, amelynek megkoronázásaként értékes nyereményket osztott ki a zsűri a legjobbnak ítélt kreációk viselői között.

Igazán ötletes jelmezekkel találkozhattunk az este folyamán, a parti szlogenjét vagyis, hogy “Légy Te az est szimbóluma” igen komolyan vették sztárjaink. A buli fénypontjaként beharangozott jelmezverseny zsűrijének cseppet sem volt könnyű feladata, mikor el kellett döntenie, kik kerüljenek a dobogóra.

A jelmezverseny abszolút győztese a Britney Spearsnek öltözött Steiner Kristóf lett, akinek ruhája minden apró részletében utalt a bukott pophercegnő jellegzetes öltözködésére, sőt hogy a kép tökéletes legyen, még két játékbabával is kiegészítette jelmezét.

Megosztott díjat kaptak a második helyen, méghozzá két pár: a Gáspár Győző és Bea, valamint a friss szerelmesek, Mák Kata és Kinter Oszkár.

A harmadik helyet a legkreatívabb versenyző kapta, ám mivel többen is joggal pályáztak erre a címre, itt is dupla győztest hirdettek: a rendkívül egyszerű, ám tökéletes és nagyon ötletes Piroska jelmezbe öltözött Czifra Noémi, Nóci osztozott az elismerésben a punk Lolának “öltözött” Tóth Gabival.

Az első tízben végzett továbbá a Marilyn Mansont megszemélyesítő Rácz Gergő, a Pocahontasként tündöklő Bíró Ica, a jó és a rossz küzdelmét szimbolizáló Palcsó Tamás és kedvese, vagy akár a katolikus papként igen furcsán mutató No Thanx-es Erik.

Az eseményen - a fent említetteken kívül - többek között olyan sztárok tették tiszteletüket, mint Varga Feri és Balássy Betti, Horváth Éva, Rippel Ferenc, a Nagy Fogyás több szereplője, Fresh Wiki, a Romantic-os Katinka és Zsuzsi, Sebeők János, Emilo, Pokrivtsák Mónika, Lakatos Márk, Bársony Bálint a Back II Blackből, Palcsó Tamás és Papp Annamária, a No Thanx zenekar, a Club 54, Valkó Eszter, Csézy, Hajdú Péter és Sarka Kata és még hosszan sorolhatnánk.

Egy biztos, a hangulat minden résztvevő egybehangzó véleménye szerint kiemelkedően jó volt, reggel 6 órakor még mindig táncoltak a fáradhatatlan vendégek. A nagy sikerre való tekintettel pedig a Symbol Club vezetői megígérték, hamarosan több hasonló rendezvényre is számíthatnak a vendégek.




















Szólj hozzá!

Címkék: magyar bulvár pletyka buli sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr70355193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása