HTML

Friss topikok

Britney Spears Break the Ice klipje a héten debütál

2008.02.26. 13:30 bellini

Ezen a héten debütál Britney Spears énekesnő új videoklipje. A klip a Break the Ice - feat. Zedstar dalra készült, ez lesz a Blackout album harmadik elkészült videoklipje. 

Harmadik videoklipjét is elkészítette Britney Spears, aki az MTV TRL című adásában mutatja be rajongóinak klipjét. A kritikusok szerint a Break the Ice Britney legjobb dala, a BlackOut korongról.

Az új klipet három helyszínen vették fel, egy sivatagban, egy tó körül és az Csendes Óceán partján. A dal producerei között szerepel Keri Hilson is, a kritikusok és rajongók szerint a Break the Ice Britney egyik legjobb dala a BlackOut korongról.

Zedstar akivel Britney közösen készítette el a dal, egy 23 éves olasz zeneszerző, aki már 16 éves kora óta foglalkozik zenével. Zedstar egy évvel ezelőtt bukkant fel a nemzetközi piacon, miután egy duettet készített Rihannaval az Unfaithful című dalra.

Britney a Los Angelesi Millennium Dance Complexben készült fel a klip koreográfiájára. Az énekesnőnek nagy tervei vannak, ismét vissza kívánja hozni egykori énjét, ezért egy új turnét is bevállal.

Britney zűrös élete miatt több kritikus gondolta úgy, hogy az énekesnőnek végleg befejeződött a karrierje, azonban a BlackOut album pozitív kritikákat kapott a zene szakértőitől.

1 komment

Címkék: zene britney videoklip énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr30355119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papp ferenc 2008.03.13. 21:31:01

Így van! Britney királynő csak néha nehéz kihúzni a gödörből őt. Amúgy ha jó a klipp akkor rib**c lesz, ha rosz, akkor meg béna, nyomorult, mégis mindenki kíváncsi rá--..---na ilyenkor mi van??????????
süti beállítások módosítása