HTML

Friss topikok

Lelőttek egy rendőrt Esztergomban

2008.02.12. 09:20 bellini

Saját családja hívott rendőrt Esztergomban egy 56 éves férfihez, mert szülei házában randalírozott. Az ittas férfihoz bekopogtak a járőrök egy melléképületbe, ahonnan kilépve szó nélkül halálosan megsebesítette az egyik járőrt, társa fékezte meg a részeg férfit.

Meghalt az a rendőr, akit intézkedés közben lelőttek Esztergomban - jelentette be Bencze József altábornagy kedden reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Az MTV Híradója szerint az eset hétfő este történt.

Az országos rendőrfőkapitány elmondta: Esztergomban egy családi botrányhoz riasztották a rendőröket. A kiérkező járőrpár szót váltott a bejelentővel, aki elmondta, hogy 56 éves fia ittasan "felforgatott mindent", és a melléképületben tartózkodik.

A rendőrök bekopogtak a melléképületbe. A hirtelen kilépő férfi a rendőrt mellbe lőtte egy 9 milliméteres pisztollyal. A rendőr a helyszínen meghalt - mondta a főkapitány. Hozzátette: a rendőrnek egy 10 és egy 12 éves gyermeke van.

A teljes cikk az Index-en.

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar hír

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr37335956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása