HTML

Friss topikok

Kórházba került Lenny Kravitz

2008.02.12. 11:05 bellini

Hétfőn súlyos hörghurut gyulladással szállították kórházba az amerikai énekest, Lenny Kravitz-t. Kravitz-t jelenleg egy Miami-i kórházban ápolják, nyilatkozta az énekes szóvivője, adja hírül a Reuters hírügynökség.

A 43 éves énekes januárban légúti megbetegedésben szenvedett, ami később átalakult hörghuruttá, emiatt került a kórházba.

"A kiszáradásnak és fáradságnak köszönhetően az orvosok nem tudták a betegséget ambulánsan kezelni és azt tanácsolták az énekesnek, feküdjön be a kórházba. Ma reggel (hétfő, szerk. megj.) a Miami-i Mount Sinai kórházba szállították, azonnali kezelésre." - nyilatkozta a szóvivő.

Az énekes jelenlegi állapotáról nem nyilatkozott szóvivője, de betegsége miatt Kravitz kénytelen elhalasztani Európai turnéját, ahol utolsó albumát, az It Is Time For a Love Revolution akarta népszerűsíteni.

Lenny Kravitz Bukarestben is fellépne, július 26-án, a Cotroceni stadionban.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92336060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása