HTML

Friss topikok

Sebestyén Balázs eljegyezte Vikit

2008.01.28. 10:32 bellini

Sebestyén Balázs egyre népszerűbb műsorvezető, pályája napról-napra felfelé ível. Ismerősök szerint magánélete is rendezett, olyannyira, hogy kedvesének, Horváth Vikinek a kollégái azt pletykálják, a pár eljegyezte egymást tavaly karácsonykor. A Story-díjátadón, kollégánk kérdésére, miszerint Balázs kedvesének az ujján látható újdonsült köves gyűrű talán azt jelenti-e, hogy komolyabbra fűzték kapcsolatukat, a műsorvezető kurtán válaszolt:

- Több gyűrű is van a kezén, ez nem jelent semmit! Nem akarok a magánéletemről beszélni! - mondta lapunknak udvarias mosoly kíséretében Sebestyén Balázs.
A Széffiú gyönyörű kedvese korábban a Viva televíziónál, majd, a TV2 Bennfentes című műsoránál dolgozott, egy ideje pedig szerkesztő- riporterként a Favorit című sztármagazin stábját erősíti. Az állítólagos eljegyzési gyűrű egy Swarovski kristályokkal díszített ékszer, amellyel egy Thaiföldi nyaralás kíséretében karácsonyra lepte meg a lányt Balázs. Noha a pár környezetében többen is tudni vélik, hogy Viki megszerezte a magyar média legjobb partiját, de ezt senki sem akarta névvel és nyilatkozattal megerősíteni.

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár pletyka sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr60314491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása