HTML

Friss topikok

Mindenki The Moog-ot akar

2008.01.23. 22:33 bellini

A The Moog zenekar második, Everybody Wants című számhoz forgatott videoklipjéről és a közelgő tengerentúli koncertturnéról az egyik legnagyobb amerikai független zenei magazin, a CJM is beszámolt.

A magyar indiepop zenekar februárban Seattleben a Pearl Jam és a OneRepublic zenekarok producerével, Geoff Ott-tal vonul stúdióba, hogy felvegye a 2007-ben megjelent Sold For Tomorrow album méltó folytatásának számító második nagylemezét.

A nagy utazás előtt az együttes élőben adja elő az Everybody Wants című dalt a legrangosabb hazai zenei díjátadó gálán, a Fonogram gálán, ahol nemcsak előadóként, de jelöltként is szerepelnek. Jó eséllyel indulnak az év hazai modern rock albuma és az év felfedezettje kategóriákban.

Az új lemez felvételét egy kisebb, nyugati-parti koncertturné előzi meg Los Angelesben, Hollywoodban, Seattle-ben és San Franciscoban. A stúdiómunkák után egy rövid itthoni “kitérőt” követően Európába indulnak a fiúk, ahol Németország, Ausztria és Svájc mellett Londonban és Spanyolországban is koncerteznek, hiszen a debütáló The Moog lemez jó néhány Európai országban is napvilágot lát. 2008 őszén pedig a távoli Japánba utaznak, ahol hamarosan szintén megjelenik a Sold For Tomorrow album.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene magyar hír énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr8309328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása