HTML

Friss topikok

A 2007-es év legszexisebb autóinak toplistája

2008.01.22. 13:00 bellini

Nemrég egy véleménykutatás keretén belül a férfiakat arról kérdezték, hogy szerintük egy nő milyen autót vásároljon ha feltűnést akar kelteni az utakon. A legutóbbi trendek szerint a nők a régi, klasszikus, lenyitható tetejű autókat kedvelik. A toplista első helyén a Mercedes-Benz SL Roadster áll. A modellt 1955-1963 között gyártották, hírességét pedig Grace Kellynek köszönheti, aki a High Society filmben domborított vele.

A toplistát nem a járgányok ára alapján állították össze, hanem look-juk és gyártójuk hírneve alapján kerültek fel a ranglétrára. A megkérdezett férfiak nagytöbbsége imádja, ha egy nő nagyteljesítményű autót vezet, de csak akkor ha tud is vezetni.

A kutatás végén a nőket sem felejtették ki, őket arról kérdezték milyen autóba ülnének bele szívesen. A nők kedvencei között a kétüléses, lenyitható tetejű járgányok, a sportautók a menőek.

A kutatást az Evecars.com készítette.

Top 10:

1.Mercedes-Benz SL Roadster

























2.Porsche 911






3.Mitsubishi Evo




























4.Land Rover Defender





















5.Subaru Impreza



























6.Rolls-Roys Phantom


























7.Range Rover Sport




























8.Fiat 500





















9.Volkswagen Golf R32




















10.Caterham (buggy)

Szólj hozzá!

Címkék: blog toplista autó blabla érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr75307130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása