HTML

Friss topikok

Pamela Anderson terhes ?

2008.01.10. 16:53 bellini

A Baywatch sztárja a legújabb bulvárpletykák szerint harmadszorra is teherbe esett. A gyerek apja Rick Salomon, akitől a színésznő terhessége ellenére válni akar.

Pamela nemrég úgy döntött elválik legújabb hódításától, azonban a bulvárlapok szerint a színésznő terhes.

A válás beadása után a lapok arról cikkeztek, hogy Pamela és Rick kibékültek, azonban a dolgok korántsem ennyire egyszerűek. A jelek szerint Anderson mindenképpen folytatni akarja a válási procedúrákat. Rick december 15-én kapta meg a válási papírokat és 30 napja van arra, hogy válaszoljon feleségének.

Az összetört szívű Salamon barátainak azt nyilatkozta Pammi csak a terhessége miatt ilyen labilis, és reméli nemsokára megváltoztatja döntését. Andersonnak van már két gyereke Dylan és Brandon, akik Tommy Lee-vel való házassága alatt születtek.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka színész sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr92292352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása