HTML

Friss topikok

Itt az új KALY album !

2008.01.07. 11:12 bellini

 A Kaly név nemcsak Erdélyben ismert, már a magyarországi közönségnek is egyet jelent a minőségi mulatós-zenével. A legnézettebb tv-csatornák műsoraiban látható, albumai ott találhatók a hanglemezboltok polcain, egyre többet lép fel különböző rendezvényeken.

A zene soha nem volt idegen számomra, –mondja Kaly-hiszen zenészcsaládból származok és már gyermekkoromban magamba szívtam környezetem  és  egész Erdély roma zenei hagyományait és kultúráját.

A muzsika egész életében központi szerepet töltött be és a viszontagságok közepette a valódi boldogság forrása volt. Mióta az eszét tudja, saját maga és mások öröméért zenél. Még iskolás volt, mikor1997-ben  különleges hangját  audiókazettán adták ki, olyan sikerrel, hogy időközben az egyszerű roma fiú az erdélyi mulatságok, lakodalmak és a zene koronázatlan királyává vált.

Aztán  lemez  lemezt követett és karrierje olyan rangos  magyarországi lemezkiadóknál folytatódott mint az EMI  és a SONY-BMG. Sikerlisták élvonalába  kerül, Lagzi  Lajcsi, a  Fásy Mulató  vendégeként pedig a tv-nézők százezrei  zárják szívükbe.

Hatodik lemeze most jelent meg a Dancs Market Recordsnál és a Rózsalevél címet viseli. A  színes, változatos zenei palettát, a mulatóstól a könnyűzenéig, a nosztalgiától a latinoig felvonultató  album  ismét megmutatja hogy, mi az a romlatlan, hamisítatlan mulatság!

3 komment

Címkék: média zene énekes megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr42287921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harai 2008.02.02. 23:51:13

nem kommentelek,tok jok a szamaid,es a tancosaid,kar hogy hamarosan egyik tancosod el fogod vesziteni.pedig imad mind a ketto neked tancolni.udv.SR

zsuzsa 2008.12.07. 23:38:27

nagyon jok az zeneid, imadom a hangod...
süti beállítások módosítása